Minusta

Ammattijärjestäjä Terhi Luodes

Kuka minä oikein olen?

Olen Terhi Luodes, äiti, puoliso ja ammattijärjestäjä. Löysin karsimisen ja järjestelyn, kun olin kotona esikoiseni synnyttyä vuonna 2020. Tuolloin elettiin pandemian ensimmäisiä kuukausia ja tuoreena äitinä elämä oli hyvinkin uutta ja epävarmaa.

Tavaroiden karsimisesta löysin tietynlaista kontrollia elämääni. Se kevensi mieltäni epävarmoina aikoina. Aloin löytämään erilaisia siivousaiheisia tilejä instagramista ja youtubesta, joten opin paljon myös siivouksesta ja oikeanlaisista siivousvälineistä.

Hiljalleen mukaan tuli myös minimalismi ja ekologiset arvot. Tietoisuus omista kulutustottumuksista lisääntyi ja edelleen pyrin oppimaan uusia, parempia tapoja toimia.

Luonteeltani olen hyvinkin positiivinen ja avoin. Haluan aidosti auttaa Sinua löytämään tasapainon kotisi tavaroiden kanssa. Haluan auttaa sinua päästämään irti turhasta taakasta sekä omistamaan tavaroita, joista aidosti pidät ja joita käytät!

Mitä järjestys minulle merkitsee?

Hyvä järjestys ja tavaroiden karsiminen merkitsee minulle helpompaa arkea ja sujuvampia kotitöitä. Ennen inhosin siivoamista, mutta nykyään se on yksi lempi puuhistani. 

Hyvä ja kaunis järjestys tuo minulle mielenrauhaa. Sielu lepää, kun ympärillä on siistiä. Meidän kotona ei tietenkään ole siistiä jatkuvasti, mutta hyvä ja selkeä järjestys sekä vähäinen tavaramäärä takaavat sen, että kodin järjestykseen kuluu illalla maksimissaan 20 minuuttia.

Millaisia arvoja minulla on?

Minulle tärkeitä arvoja ammattijärjestäjänä on ekologisuus ja järkevä kuluttaminen. Toisinaan uusilla säilytyslaatikoilla on aikansa ja paikkansa, mutta pyrin ratkaisemaan säilytyksen haasteet ensisijaisesti jo kotoa löytyvillä säilytysratkaisuilla.

Pidän kuitenkin myös esteettisyyttä tärkeänä. Kaunis järjestys tuo mielenrauhaa sekä lisää kodin viihtyvyyttä. Kaunista järjestystä myös ylläpitää mielellään, eikä sitä halua päästää sotkuun.

Yhteystiedot